Här finner du ett urval av ECO-ION™ yogamattan är en ny generation av eko-intelligenta yogamattor samt My Spirit Elements yogamattan är en miljövänlig yogamatta som är gjord av ett 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinningsbart material. Du finner även ekologiska yogakläder, yogaredskap samt meditationshjälpmedel och ekologiska meditationskuddar.

Våra nya klangskålar finner du i en egen kategori här

Meditation & Yoga produkter

Eko Yogamattor

Yoga redskap / Yoga tools

NYHET! Ekologiska Yoga kläder från Myspirit

Ekologiska meditationskuddar från Myspirit

Tibetanska sångskålar & Tingshas

Klangskålar Klicka på bilden för att komma till sidan med klangskålar

Klangskålar används både för att balansera, hela och för att skapa en stämningsfull vacker klang. Klangskålar har använts både rituellt och terapeutsikt inom många kulturer och symboliserar för många ett slags balanserande urljud som korrensponderar med våra inre klanger och chakran. Inom feng shui används klangen för att rena energifält. Ljudet från klangskålarna  och tingshas varierar beroende på form och tappning och sammansättning av olika metaller. Klanskålar är oftast handgjorda och hantverksmässigt formade från en bit metall. Klangskålar kan även vara stöpta och gjorda av kristall. Den vanligaste benämningen för klangskål är singing bowl.

 

Tibetanska klangskålar för meditation och resonans

Hos Eko Liv finner du nu ett flertal olika klangskålar, flera av dessa har vi hemma för omgående leverans, vissa säljs som ordervara, vilket innebär ca 2 veckors leveranstid.

Klicka på bilden eller HÄR

För att komma till vår sida med klangskålar

Shakti spikmattor & akupressur produkter

Övrigt

Nässköljare / Netti

Rökelse