Mig

Jag är 38 år gammal, bosatt i Järna, brinner för ekologi och livet, nördar gärna in mig inom läkeörter och komplementär medicin.

Är sedan gymnasiet utbildad kock och har arbetat till största del med ekologisk och vegetarisk mat bland annat som kock och diet-kock på vidarkliniken i Järna.

Jag har på senare år vidareutbildat mig till sjuksköterska och läst extra kurser inom bland annat naturläkemedel, komplementärvård och motiverande samtal.

Sedan hösten -14  arbetar jag återigen på Vidarkliniken i Järna.

På nordens enda sjukhus där komplementär sjukvård utövas i samklang med mordärn skolmedicin.

Ett fantastiskt och givande arbete. På Vidarkliniken kompletteras skolmedicine med antroposofiska behandlingar, naturprodukterr, rytmiska insmörjningar, terapeftiska fotbat och omslag i en vacker miljö.

Helt fantastiskt att det existerar och förhoppningsvis är vidarkliniken ett frö som legat och grott för att bidra och utveckla framtidens sjukvård och omvårdnad.

Jag brinner för att använda mina kunskaper inom omvårdnad, naturläkemedel, Ayurveda och mat, att förmedla och sprida kunskapen vidare genom detta projekt.

Det jag drömmer om är en gård med läkeörtsodlingar, eget salvkokeri och en plats för helande, lärande och utforskande i ekologisk, naturlig hälsa och friskvård kryddat med yoga, ayurveda, massage, meditation och mat som stärker kropp själ och ande utan att göra avkall på naturen och vår planets hälsa.