Yogamassage i Tomelilla och Baskemölla på Österlen

Yogamassage i Tomelilla och Baskemölla på Österlen

Yogamassage är en djupgående, dynamisk och effektiv helkroppsmassage med rötter i ayurveda och yogan. Yogamassage passar alla oavsett ålder, smidighet eller tidigare erfarenhet av yoga

Från Aprill 2019 kommer yogamassage behandlingar erbjudas till introduktions pris (gäller enbart April - Maj, begränsat antal tider!)

- Pröva på ayurvedisk Yogamassage light (kort behandling 60 min, varav ca 40 min massage) 350 kr

- komplett behandling (totalt 90 min incl samtal och kort eftervila) 450 kr

(Studenter, pensionärer och arbetslösa: 400 kr)

- 3 behandlingar á 90 min 1200 kr

- Ayurvedisk abhyanga/bindvävsmassage 60 min 400 kr

 

Yogamassage är en terapiform som kombinerar varm olje massage och yogabaserad stretching som stimulerar och stärker kroppen till att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.


Yogamassagen är både en avkopplande och aktiv form av massage. Massage, stretching och andning kombineras och bygger på ett aktivt deltagande av klienten i stretcharna vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa.

Effekten av en behandling är djupgående och lämnar en känsla av att din kropp känns lätt, vitaliserad och full av energi!
Yogamassage utförs på madrass på golvet, där massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning.

Massagen avslutas med en ansikts och huvudmassage och liten stunds vila, därefter ett kortare samtal om upplevelsen av behandlingen.

Yogamassagen har flertalet användningsområden:

  • Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem
  •  Ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder
  •  Stress och sömnproblem
  • Assisterad stretching är utmärkt för att hjälpa stela eller spända klienter att öppna upp och slappna av djupare än normalt.
  • Yoga massgen stärker och öppnar upp andnings muskulaturen effektivt.

Läs mer om behandlingen och utbildningen till yogamassage här!

Utbildningen är godkänd av kroppsterapeuternas yrkesförbund, läs mer här!

 

För bokningsförfrågan, fyll i formuläret HÄR! eller kontakta oss på telefon/sms Tel: 073-553 27 76, lämna gärna ett meddelande på svararen eller ett sms vid om vi inte svarar, så återkommer vi med förslag på tider.

Det går även bra att mejla till: eko-liv@hotmail.com

Yogamassage behandlingar kommer vara tillgängligt hos mudita yogastudio i Baskemölla ekoby, Kurrabacken 18, Simrishamn samt hos Studio Österlen Hälsa och massage, Bangatan 1 i Tomelilla.

Massagen utförs med ekologiska oljor. Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar.

2019-03-20 22:58