Yogamassage & Ayurveda på Urkraft i Gnesta

Yogamassage & Ayurveda på Urkraft i Gnesta

På Onsdag 26/10 mellan kl 15-16, finns vi på plats i URKRAFTS lokal (Eko Boden) i Gnesta för att informera om Yogamassage och Ayurvedisk hälsokonsultation.

Varmt välkomna för att få mer information om vad Ayurveda och Yogamassage kan göra för dig. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor kring Yogamassage och Ayurveda, pröva på pulsläsning samt boka tid för behandling.

Som en del i min yogamassage utbildning (via Axelsons) erbjuder jag nu elevbehandlingar i Yogamassage samt Ayurvediska hälsokonsultationer  till reducerat pris.

YOGAMASSAGE är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling med rötter i ayurveda, massage och yogabaserad stretching kombineras för att stimulera kroppen att återgå till naturlig hälsa och vitalitet.

Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder samt stress och sömnproblem.

 

Vid en AYURVEDISK HÄLSOKONSULTATION går vi igenom ditt hälsotillstånd och utformar en plan för hur din hälsa med hjälp av Ayurveda kan bibehållas och förbättras. Du får med dig individuellt anpassade köksråd, yogaövningar, kostrekommendationer, andningsövningar, livsstilsråd mm.

Läs mer på hemsidan www.ekoliv.nu

2016-10-24 18:13